Pracownicy w branży gastronomicznej/hotelarskiej
Pracownicy w branży gastronomicznej/hotelarskiej
Pracownicy w branży gastronomicznej/hotelarskiej
Od przyjęcia gości, poprzez obsługę, aż do dobrego samopoczucia – wszystko w branży hotelarskiej i gastronomicznej obraca się wokół zadowolonia gości.

Pracownicy w branży gastronomicznej/hotelarskiej
Nasze usługi w skrócie:
- Nasi pracownicy tymczasowi podlegają Państwa kompetencjom w zakresie wydawania poleceń. W takim przypadku pracownik czasowy jest traktowany na równi z pracownikiem zatrudnionym u Panstwa na stałe. Prawnie wątpliwe umowy o dzieło, które zazwyczaj stanowiły podstawę współpracy w obszarze zasobów ludzkich, nie mają już zastosowania. Odpowiedzialny za Państwa planista personalny w krótkim czasie uzgodni z Państwem odpowiednie wymagania dotyczące personelu i w ten sposób zapewni sprawną realizację zleceń w Państwa firmie.
- Współpracując z nami, utrzymają Państwo niskie koszty, szczególnie w przypadku spraw związanych z zastępstwami. Dotyczy to również czasowego zwiększenia zapotrzebowania na personel w okresach największego obłożenia.
- Zwracamy szczególną uwagę na przestrzeganie prawa pracy tymczasowej i wynagradzamy naszych pracowników bez wyjątku zgodnie z postanowieniami układu zbiorowego. Z tego powodu kontrole urzędowe, np. przez służby celne, Agencję Pracy i Federalną Instytucję Ubezpieczeń Pracowników zatrudnionych na podstawie umowy o pracę, przeprowadzane są bez zastrzeżeń.
Zalety